Levering indenfor 3 hverdage med GLS for 55 kr. Gratis fragt ved køb over 600 kr. Håndlavede smykker til kvinder i alle aldre

Hvem er PerleMor?

Velkommen til mit lille smykkeunivers!

Jeg hedder Louise, er 48 år, og indehaver af PEARLS ROCK AALBORG.

Kort fortalt så begyndte mit smykkeeventyr med en gave til min kære mor. Hun er min muse. Og hun har altid gået med øreringe.
S T O R E øreringe. 

Egentlig er jeg uddannet grafisk designer og har mere end 20 års erfaring på det område. Her har jeg især specialiseret mig i visuel formidling af kunst, kultur og historie, men jeg laver også mange andre opgaver.

Med den baggrund falder det mig meget naturligt at arbejde med farver og former, og det har også givet mig en æstetisk sans og øje for detaljerne, når jeg laver smykker.

Jeg er meget ydmyg omkring mit “bijob” som smykkedesigner, og alt bliver fremstillet med omhu.

Alle kreationer er “handmade with love” 💗

Jeg følger med i tidens trends, men lader mig ikke nødvendigvis diktere af moden. Jeg er en kreativ sjæl, som også går mine egne veje. Indimellem lader jeg mig inspirere af dygtige og kreative smykkedesignere fra New York og Californien, da de ofte arbejder med spændende og anderledes materialer. Her er stilen knap så konservativ, og det ELSKER jeg!

Min vision har altid været at designe smykker til mennesker i alle aldre, derfor er mit udvalg også meget bredt. Der er ikke kun én stil, der er flere.

Mennesker er forskellige, og det afspejles i mine designs.

Hos PEARLS ROCK AALBORG kan du finde dig et smykke, uanset om du er til det enkle og skandinaviske, chunky og edgy, BOHO med et strejf af det orientalske eller det ekstravagante og vovede med fuld gas på både bling-bling og farver.

Tak fordi du kigger med 🙂

Kreative hilsner

Louise, PerleMor
PEARLS ROCK AALBORG

Smykkedesigner Louise Christensen, PEARLS ROCK AALBORG

Pearlsrockaalborg